Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2017 16:19 - Циганите спират влака като в дивия Запад, само че у нас няма шериф
Автор: alchemist Категория: Регионални   
Прочетен: 1790 Коментари: 3 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Свидетелка разказва за вчерашния случай, при който цигани са запалили огън на релсите, пред влака София-Кюстендил. Историята е потресаваща – запалили огън и спрели влака. Хората от влака се обаждали къде ли не и след дълго чакане пристигнали двама полицаи с патрулка и взели да преговарят с циганите да се махнат от релсите. През това време, пътниците били предупредени, да стоят далеч от прозорците, защото можели да ги замерват с камъни. Това става в София. Тук изникват съвсем сериозни въпроси: 1. Това не е ли терористичен акт? 2. Пътниците във влака заложници ли са били? Можеше ли да им се случи нещо много лошо, като нападение вътре, обир или нещо подобно? Можело е… 3. Как е възможно да пратят само двама полицаи? И защо тия полицаи не са ги спукали от бой тия терористи? Те са въоръжени, как е възможно да се страхуват?… 4. Ами ако това се беше случило не в София, а някъде из България…. 5. Защитена ли съм като пътувам с влак, кола или метро, от подобни издевателства? 6. Ами ако така запалят огън пред входа на училището на детето ми? 7. Ще бъде ли наказан някой от тия цигани? Ще бъде ли наказан някой полицейски шеф за бездействие? Ще си подаде ли министърът на вътрешните работи оставка, за това , че не може да се справи с терористи?… Изобщо, давате ли си сметка, колко опасна е такава безнаказаност? В новините този случай беше претупан с едно любителско видео…



Виктория Тинтерова

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Изглежда че самата идея за либерална демокрация, в България, започва все повече и повече да се пропуква. 
Дотам докараха обикновеният човек, да си спомня с умиление за комунизма, че и да симпатизира на Сталин и Адолф Хитлер, и то не заради друго, а защото по тяхно време е имало някакъв ред и съвсем ясни правила. Докато  българската (лъже)демокрация се свързва съвсем основателно със свободия, при другите демокрации( и не толкова демокрации), за палене на огън върху линиите и други неща пролетариите на бгдемократите, щяха да ядат бой или да бяха дадени на съд. 
Същите турбодемократи(всъщност либералкомунисти), дето уж  много харесват САЩ и го пропагандират, защо не ревнат против паленето на огън върху жп платното и го обявят за тероризъм? Защо в САЩ тези, които правят подобни неща ядат бой? Защо и ние не станем като САЩ, нали имаме толкова апологети? Защо такива субекти не се бият от органите на реда или не се осъдят? В една истински демократична страна, тези вандали, които палят огньове, където им падне, щяха да ядат бой.







Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojil - Търси се шериф който да е толкова ...
23.07.2017 16:28
Търси се шериф който да е толкова смел и войнствен,че да се бори безотказно за България!
цитирай
2. bojil - А сега си представете и другата к...
23.07.2017 16:31
А сега си представете и другата крайност- какво щеше да стане,ако това се бе случило в Турция или Америка,и направете съпоставка.
цитирай
3. krumbelosvet - Това е било ПРОВОКАЦИЯ
23.07.2017 19:48
Правилно са изпратени 2 полицаи на разузнаване. Щото иначе можеше по турската ТВ да излезе поредния филм за българско насилие над ... турците. А авторката е гледала много американски филми и, освен в шерифите, е повярвала на американската измислица, че комунизъм=фашизъм. Така, с тая лъжа, СССР беше лишен от ореола на победител наз фашизма. И дойде светът на ЛИБЕРАСТИЯТА, на УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЕВРОПА (и нашето, на призово масто) и т.н.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2391393
Постинги: 1970
Коментари: 1584
Гласове: 30179
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031